Shop

Alle 21 resultaten

 • magento security patch

  Service implementeren Magento Security Patch

  € 25,00

  Laat één of meerdere Magento patches door mij installeren om te zorgen dat je winkel veilig blijft. Prijs is per patch.


 • Google Shopping

  Magento Google Shopping feed

  Wil je je producten tonen in de zoekresultaten van Google? Het is mogelijk om je producten automatisch op Google Shopping te plaatsen door middel van een zogenaamde ‘export feed’.


 • 1407809917_export

  Order export

  € 35,00

  Magento Order Export module geeft je de mogelijkheid om complete bestellingen vanuit Magento te exporteren voor rapportage of boekhouding.


 • Magento mobiel

  Magento Mobiel

  € 395,00

  Zoals je ongetwijfeld weet wordt de mobiele telefoon steeds belangrijker om te shoppen. De Magento webwinkelier kan ook niet achterblijven en we zijn dan ook erg blij om je dit Magento Mobiel pakket aan te kunnen bieden. Een eenmalige investering voor je eigen mobiele winkel, in je eigen huisstijl!


 • Beslist feed Magento

  Magento Beslist.nl feed

  Wil je je producten tonen op de populaire vergelijkingssites Beslist.nl? Het is mogelijk om je producten automatisch op Beslist.nl te plaatsen door middel van een zogenaamde ‘export feed’.


 • Bol.com koppeling Magento

  Magento Bol.com feed

  Het is mogelijk om je producten toe te voegen aan een van de grootste webwinkels van Nederland; bol.com. Een ideaal extra verkoopkanaal voor je Magento shop


 • rich-snippets-magento

  Advanced Breadcrumbs (broodkruimels)

  € 25,00

  Met de Advanced Breadcrumbs module toon je altijd volledige broodkruimels, ook wanneer een klant via een directe link op het product terecht is gekomen. Dit is erg nuttig voor je klant, die ziet meteen waar hij binnen je webwinkel is, en bovendien is het erg goed voor je SEO.


 • mouseflow

  MouseFlow Magento implementatie

  € 15,00

  Mouseflow maakt video opnamen van de bezoekers op je website. Hiermee zie je precies waar bezoekers binnen je pagina's klikken, hoe ze bewegen over je website en waar ze eventueel afhaken. Leer alles van je gebruikers om zo je webwinkel te verbeteren qua conversie gebruiksgemak.


 • Magento Mailchimp koppeling

  Magento Mailchimp koppeling

  € 55,00

  Mailchimp heeft een module waarmee je automatisch nieuwsbrief abonnees vanuit Magento synchroniseert met Mailchimp. Deze module is gratis te downloaden via Magento Connect. Je hebt hier wel enige technische kennis voor nodig. Wil je deze module door ons laten implementeren en instellen, gebruik dan deze service.


 • Heropen bestelling Magento

  Heropen bestelling

  € 20,00

  Met behulp van deze module kun je bestellingen die per ongeluk op de status ‘Geannuleerd’ zijn gezet weer terugzetten, waardoor je de bestelling weer verder kunt verwerken.


 • Magento Links Klantoverzicht Verwijderen

  Links klantenaccount verwijderen

  € 25,00

  Service om overbodige links in het klantenaccount door ons te laten verwijderen.


 • iDeal implementeren in Magento

  iDeal implementeren in Magento


 • Magento nieuwste product

  Sorteer op nieuwste product

  € 40,00

  Bestel deze dienst om de Magaddons Sorteer op Datum module door ons te laten aanschaffen, installeren en configureren, wij zorgen dat de module goed werkt!


 • producten_sorteren_magento

  Drag & Drop producten sorteren in categorie

  € 145,00

  Bestel deze dienst om de Magidev Drag & Drop module via ons te bestellen en direct te laten implementeren & configureren. Wij zorgen dat deze goed werkt!


 • Product Page

  Product popularity score

  € 50,00

  De product popularity score module voegt een extra popup toe aan uw product waardoor de bezoeker kan zien hoe populair een product is. Immers worden er vaak producten gekocht die andere klanten ook al kochten. De module kan aantal bezoeken, verkopen en reviews weergeven. Deze module is vergelijkbaar met de product popularity score die MagentoConnect ook gebruikt


 • magento snelheid optimaliseren

  Magento Speedup – snelheid optimaliseren

  € 225,00

  Magento speedup is een uitgebreide module waarbij die laadtijd van de Magento shop tussen de 50 tot 75 procent wordt verlaagd. Hierdoor worden pagina’s sneller geladen en kunnen klanten sneller navigeren en dus sneller bestellen. Het is goed voor indexering bij zoekmachines die kijken naar laadtijden. Snellere laadtijd betekend dus hogere rankings en betere conversie.


 • Vergelijk.nl Magento feed

  Magento Vergelijk.nl feed

  Wil je je producten tonen op de vergelijkingssite Vergelijk.nl? Het is mogelijk om je producten automatisch op Vergelijk.nl te plaatsen door middel van een zogenaamde ‘export feed’.


 • postnl-checkout

  PostNL Checkout

  € 295,00

  PostNL Checkout maakt het voor de klant mogelijk om zelf een datum, tijdstip en plaats te kiezen om de bestelling af te leveren. Of ze kunnen kiezen om het op te halen bij bijvoorbeeld een Blokker, Primera of Albert Heijn. De integratie met PostNL is naadloos verwerkt in de afrekenpagina (OneStepCheckout of One Page Checkout).


 • Extended product grid

  Extended Product Grid

  € 149,00

  Voeg extra product attributen toe aan het productoverzicht in de Magento admin en bewerk je product direct zonder ze te openen. Verhoog de efficiëntie van je productbeheer.


 • magic-zoom

  Magic Zoom Magento (Prozoom)

  € 75,00

  Met Magic Zoom kunnen jouw klanten je productfoto's beter bekijken. Wanneer je met de muis over een product gaat zal er een zoom zichtbaar zijn waardoor de klant details van het product kan bekijken. Klikt de klant op een afbeelding, dan wordt de foto op ware grootte getoond in een lightbox popup.


 • Magento Kieskeurig.nl export feed

  Magento Kieskeurig.nl feed

  Wil je je producten tonen op de vergelijkingssite Kieskeurig.nl? Het is mogelijk om je producten automatisch op Kieskeurig.nl te plaatsen door middel van een zogenaamde ‘export feed’.